Stúdiónk

Mit csinál egy BSS-es?

A nap 24 órájában működő rádió, rendszeres élő videóadások, operatőrködés, vágás, stúdiós rendszertechnika, 20 milliós eszközpark, tartalom-előállítás, három plafonig érő archív kazettákkal teli polc a Schönherz múltjáról, a 60-as évektől napjainkig és egy jó társaság. Néhány szóban így lehetne összefoglalni, de olvass tovább, hogy többet megtudj.

Adáselőzetes

YouTube-on is követhetsz minket!

Rádió Pozitív


Ha giccselni akarnék, idéznék; „Mert nem a csend van két szó között, hanem a szó van két csend között... ”. Szóval, mi is van két műsor között? Ismered azt az érzést, amikor megszólal egy zene, és a fejed már mozog is a ritmusára? És a szám végére csak remélni tudod, elcsíptél belőle annyit, hogy rákereshess a neten?

Tagok

Kik dolgoznak nap mint nap azért, hogy a BSS működjön? Ki forgatott gólyabálon? Hol találod meg a stúdióvezető e-mail címét? Ez az oldal Neked készült, ha kíváncsi vagy a BSS tagjaira, részletesebb adataikra.

Kapcsolat

Lépj kapcsolatba a stúdióval. Itt találod a stúdióvezető elérhetőségét, ha Schönherzes rendezvényt szervezel. Itt tudsz csatlakozással, tanfolyamokkal, tartalommal kapcsolatban kérdezni, valamint feliratkozhatsz a hírleveleinkre is, így két EMT ZH között sem maradsz le a kedvenc élő műsorodról.