Korábbi adások

BSTV adás 2018. március 14.
Mi helyetted is feltettük a kérdéseket! Egy jót akarsz enni de unod a hambit? Egyél egy töltött kürtöskalácsot a Hoppácskában. Mit tegyél ha nincs időd enni? Táplálkozástudományi szakértő segítségével megmondjuk a választ. Vajon te is képes lennél csodás mintákat alkotni a kávédba? A Barista Akadémia szakoktatójával beszélgettünk. Mennyi lisztet használ fel a Palacsintázó egy-egy nyitásán? Többé már nem titok. Miért csinál a NÉBIH YouTube videókat? A válasz kézenfekvőbb mint gondolnád...
Vendégek: Sidó Brigitta (NÉBIH Szupermenta projektvezető), Sebők Bence (Palacsintázó körvezető), Nagy Sebestyén (Hoppácska társtulajdonos), Hajdú Péter (Barista Akadémia szakoktató), Vékony Blanka (Okleveles Táplálkozástudományi Szakember)
BSTV adás 2018. március 1.
Több kart érintő, nagyszabásu projekt kerül megvalósításra 2019-ben: Solar Decathlon Europe, aminek egy BME-s csapat is a versenyzői között van. Valamint adásunkban sokat megtudhattunk a szakkollégiumok érintő Interkollról, valamint a Minority SafePack kezdeményezésről is.
Vendégek: Tóth Bence (Interkoll szervező), Kiss Ádám (tag, Simonyi Károly Szakkollégium), Fürtön Balázs (Student Team Leader), Horóczi Flóra (Project Architect)
BSTV adás 2018. február 22.
A harmadik héten vendégül láttuk Darányi Lea újságírót, aki sok érdekességet mesélt utazásairól. Adásunk második felében egy 5 perces smink készítés, illetve egy komoly viccmondó verseny szemtanúi lehettek.
Vendégek: Darányi Lea (újságíró)
BSTV adás 2018. február 8.
Az első héten élőben jelentkeztünk a Gólyakörtéről, ahol a résztvevőket kérdeztük arról, melyik kör tetszett nekik a legjobban, majd a főszervező is mesélt pár gondolatot a rendezvényről. Vengédünk volt a 2018-as RobonAUT egyik csapatának a tagja, valamint a verseny rendezője, akiket a verseny előkészületeiről kérdeztünk.
Vendégek: Vetési Dániel (Gólyakörte), Kálovics Milán, Juhász Előd (Gólyakocsma), Láncz Gergő, Csorvási Gábor (RobonAUT)