BSTV YouTube stream


Ha nem tudod nézni az online adásunkat, vagy valami hibajelenséget tapasztalsz, itt jelezheted.

Korábbi adások

BSTV adás 2018. május 10.
13. heti adásunkban a Trefort Színjátszó Fesztivál két szervezőjével beszélgettünk, akik elmondták, hogyan jött létre és milyen kihívásokkal járt a fesztivál. Érdekel az autóversenyzés világa? Ismerd meg a BME Formula Racing Teamet, aminek két vezetője beszélt a felvételiről és a közelgő versenyszezonról. Jövőre átalalkul a Simonyi Károly Szakkollégium vezetése és managementje. Erről, és a Simony Nyári Táborról beszélt velünk Salamon Dóra és Kasza Kármen.
Vendégek: Halas Nina (Trefort Színjátszó Fesztivál), Keisz Ágoston (Trefort Színjátszó Fesztivál), Bukovácz Kristóf (csapatkapitány, BME FRT), Marton Péter (menedzsment vezető, BME FRT), Salamon Dóra (a Simonyi Nyári Tábor szervezője), Kasza Kármen (a Simonyi Nyári Tábor szervezője)
BSTV adás 2018. május 3.
Adásunkban a színházé volt a főszerep. Első vendégünk Bánfalvy Ágnes az Abigél és a Mefisztó sztárja. A színész életről és a színi képzésről beszélgetünk veleEljött hozzánk Horváth W. Olivér aki Bánfalvy stúdió értékesítésért felelős munkatársa, tőle kérdezzük milyen felelősségekkel jár egy ilyen munkaTöbb formáját ismerjük a szerepjátszásnak, de a Local Heroes tagjai egy egészen meglepő formáját választották ennek, erről mesélt nekünk Horváth Dávid Sándor 
Vendégek: Bánfalvy Ágnes (Bánfalvy Stúdió), Horváth W. Olivér (Bánfalvy Stúdió), Horváth Sándor (Local Heroes)
BSTV adás 2018. április 26.
Mai adásunban több híresség is feltűnt. Ellátogatott hozzánk Jancsa Jani, maga a Burgerpápa, akivel elmerültünk kicsit a burgerezés világában. A Gondold újra! divatshow-ról készült összefoglalónkban Lakatos Márk véleményét is meghallgathattátok az idei kollekcióról. A BME szabaduló szoba atyjai, Nagy Gábor és András Bálint is vedégeink voltak a HSZI-től. Végül, de nem utolsó sorban pedig Szalai Péter es Szecsei Valter mesélt arról, hogy mi is a Barbercsényi! 
Vendégek: Jancsa Jani (Burgerpápa), Nagy gábor (HSZI), Bálint András (HSZI), Szalai Péter (Barbercsényi), Szecsei Valter (Barbercsényi)
BSTV adás 2018. április 12.
9. heti adásunkban a közelgő XV. Simonyi Konferencia szervezőit kérdeztük a szervezésről, és egy másik konferenica, a Symposium on Space Educational Activities főrendezőjével, Bacsárdi Lászlóval beszélgettünk arról, miért Magyarországon rendezték meg a második űrkonferenciát a 22 pályázó ország közül. A Házban is történtek események, ezekről a HK új elnöke, Szabó Dorottya számolt be, a következő egy éves munkájukról pedig a KB két új tagja, Tordai Anna Abigél és Gulyás Róbert mesélt.
Vendégek: Tóth Bence (XV. Simonyi Konferencia főrendező), Salamon Dóra "Dotty" (XV. Simonyi Konferencia PR felelős), Bacsárdi László (főrendező, Symposium on Space Educational Activities), Tordai Anna Abigél (Rendezvény és Projekt Felelős, Kollégiumi Bizottság), Gulyás Róbert "Csuvi" (Gazdasági Felelős, Kollégiumi Bizottság), Szabó Dorottya (Hallgatói Képviselet elnök)
BSTV adás 2018. március 29.
A zene sokak számára meghatározó: Török Tilla kisgyerek kora óta közeli kapcsolatban áll a zenével, most betekintést engedett zenekara életébe is. Marczell Márton pedig egyszerre tanul zenét és informatikát, hogy lehet mindezt összeegyeztetni? Ez kiderül adásunkból, de nem csak a zenével lehet önnmagadat kifejezni. Dévai Zoltán különleges képei egy egészen új perspektívát nyitnak meg előttünk.
Vendégek: Marczell Márton (jazz zongorista), Török Tilla (Frontember, Török Tilla zenekara), Dévai Zoltán (építészmérnök, fotós)
BSTV adás 2018. március 22.
A 7. heti adásban több, kollégiumi életet érintő témával készültünk nektek, de az időmenedzsmentről is szót ejtettünk, hogy könnyebben boldoguljatok a számonkérések közepette. Vendégünk volt a Kollégiumi Bizottságból Bagó László és Szodfridt Gergely, akik az FNT átfestéséről és az F19 termek átalakításáról meséltek nekünk. Czigány Márton jó tanácsait hallgathattunk meg az időgazdálkodással kapcsolatban, a Láthatatlan Egyetem képviseletében. Eljött hozzánk Frey Balázs a SEM-ből, aki új, konyhai rádiókról mesélt nekünk. Végül, de nem...
Vendégek: Bagó László (Kolégiumi Bizottság) Szodfridt Gergely (Kolégiumi Bizottság) Czigány Márton (Láthatatlan Egyetem) Frey Balázs (SEM) Palkovics Gábor (Level Up) Markovics Marcell (Level Up)
BSTV adás 2018. március 14.
Mi helyetted is feltettük a kérdéseket! Egy jót akarsz enni de unod a hambit? Egyél egy töltött kürtöskalácsot a Hoppácskában. Mit tegyél ha nincs időd enni? Táplálkozástudományi szakértő segítségével megmondjuk a választ. Vajon te is képes lennél csodás mintákat alkotni a kávédba? A Barista Akadémia szakoktatójával beszélgettünk. Mennyi lisztet használ fel a Palacsintázó egy-egy nyitásán? Többé már nem titok. Miért csinál a NÉBIH YouTube videókat? A válasz kézenfekvőbb mint gondolnád...
Vendégek: Sidó Brigitta (NÉBIH Szupermenta projektvezető), Sebők Bence (Palacsintázó körvezető), Nagy Sebestyén (Hoppácska társtulajdonos), Hajdú Péter (Barista Akadémia szakoktató), Vékony Blanka (Okleveles Táplálkozástudományi Szakember)
BSTV adás 2018. március 8.
Az 5. heti adásban Dr. Zsolnai Gábor orvosszakértő tanácsokkal látott el minket az influenza elleni védekezéssel kapcsolatban. Majd vendégünk volt a Hallgatói Képviselet két tagja és a Stikli zenekar. Beszélgettünk a GPK egyik hallgatójával, aki TDK dolgozata során annak járt utána, hogy vajon lehet-e vitorlázni egy szobában? Élőben jelentkeztünk be a Gólyakocsmáról, végül pedig a Hosszúlépés. Járunk? egyik sétavezetőjét kérdeztük a budapesti városi sétákról.
Vendégek: Dr. Zsolnai Gábor (orvosszakértő), Dömök Gergely és Vass Bence (BME-VIK Hallgatói Képviselet), Nagy Ambrus és Gulyás Barna (Stikli), Kiss Bernadett (BME GPK), Sabján Krisztián (Gólyakocsma), Kovács Tamás György (Hosszúlépés)
BSTV adás 2018. március 1.
Több kart érintő, nagyszabású projekt kerül megvalósításra 2019-ben: Solar Decathlon Europe, aminek egy BME-s csapat is a versenyzői között van. Ezen kívül adásunkban sokat megtudhattunk a szakkollégiumok érintő Interkollról, valamint a Minority SafePack kezdeményezésről is.
Vendégek: Tóth Bence (Interkoll szervező), Kiss Ádám (tag, Simonyi Károly Szakkollégium), Fürtön Balázs (Student Team Leader), Horóczi Flóra (Project Architect)
BSTV adás 2018. február 22.
A harmadik héten vendégül láttuk Darányi Lea újságírót, aki sok érdekességet mesélt utazásairól. Adásunk második felében egy 5 perces smink készítés, illetve egy komoly viccmondó verseny szemtanúi lehettek.
Vendégek: Darányi Lea (újságíró)
Az összes korábbi adás